Rekrytointi

Haluatko mukaan mainioon työporukkaamme? Etsimme farmaseuttia, proviisoria sekä apteekkityöntekijöitä.

Välittäminen kuuluu tapaamme toimia – olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas. Uudistuvassa apteekissamme välittävä asiakaspalvelu on tekemisemme ydin.

Juuri nyt etsimme iloiseen työporukkaamme farmaseuttia, proviisoria ja teknisiä työntekijöitä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen, tekevä ja tulet hyvin juttuun porukassa, otathan yhteyttä! Pähkäillään yhdessä sinulle sopiva työnkuva osaamisesi, elämäntilanteesi ja koulutuksesi mukaan!

Niin apteekkityöntekijät, farmaseutit, proviisori kuin apteekkarikin tekevät meillä töitään asiakas keskiössä. Farmaseutin päivä koostuu asiakaskohtaamisista itse apteekissa tai verkkoapteekissa. Hoitokotien asiakastilaukset farmaseuttimme hoitavat pääasiassa hoitokotiliittymän välityksellä. Apteekkityöntekijät työskentelevät asiakaspalvelussa ja huolehtivat apteekin tavaralogistiikasta sekä muista avustavista tehtävistä. Proviisori ja apteekkari pyrkivät organisoimaan koko hommaa oman asiakaspalvelutyönsä lisäksi.

Normaalin työajan lisäksi meillä on mahdollisuus myös tuntitöihin tai lyhennettyyn työaikaan, oman elämäntilanteen mukaan. Farmasian opiskelijoille ja lääkealan perustutkinnon suorittajille tarjoamme mielellämme harjoittelupaikan.

Kysy lisää! proviisori Mikko Halkola (rovaniemen.keskusapteekki@apteekit.net) tai apteekkari Minna Loukusa (minna.loukusa@apteekit.net)

”Työkavereilta saa aina apua. Apteekissamme on nyt hyvä tekemisen meininki. Tuntuu, että meistä välitetään. 18 työntekijää 20:stä olisi valmis suosittelemaan apteekkiamme työpaikaksi myös muille.
(Työtyytyväisyyskysely 11/2020)

Jaa rekryilmoitus!