Rekrytointi

Välittäminen kuuluu tapaamme toimia – olipa kyseessä henkilökunta tai asiakas. Uudistuvassa apteekissamme välittävä asiakaspalvelu on tekemisemme ydin.

Niin apteekkityöntekijät, farmaseutit, proviisorit kuin apteekkarikin tekevät meillä töitään asiakas keskiössä. Farmaseutin päivä koostuu asiakaskohtaamisista itse apteekissa tai verkkoapteekissa. Hoitokotien asiakastilaukset farmaseuttimme hoitavat pääasiassa hoitokotiliittymän välityksellä. Apteekkityöntekijät työskentelevät asiakaspalvelussa ja huolehtivat apteekin tavaralogistiikasta sekä muista avustavista tehtävistä. Proviisorit ja apteekkari pyrkivät organisoimaan koko hommaa oman asiakaspalvelutyönsä lisäksi.

Normaalin työajan lisäksi meillä on mahdollisuus myös tuntitöihin tai lyhennettyyn työaikaan, oman elämäntilanteen mukaan. Farmasian opiskelijoille ja lääkealan perustutkinnon suorittajille tarjoamme mielellämme harjoittelupaikan.  Kalustettu asunto odottaa.

Juuri nyt etsimme iloiseen porukkaamme asiakaspalveluhenkistä lääketeknikkoa tai lääketyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen – meidän Nina kun muuttaa takaisin etelä-Suomeen. 

Kysy lisää! Proviisorit Hanna Rimpisalo (hanna.rimpisalo@rovaniemenkeskusapteekki.fi) ja Mikko Halkola (mikko.halkola@rovaniemenkeskusapteekki.fi) tai apteekkari Minna Loukusa (minna.loukusa@apteekit.net).

 

”Työkavereilta saa aina apua. Apteekissamme on nyt hyvä tekemisen meininki. Tuntuu, että meistä välitetään. 18 työntekijää 20:stä olisi valmis suosittelemaan apteekkiamme työpaikaksi myös muille.
(Työtyytyväisyyskysely 11/2020)

Jaa rekryilmoitus!